Je zit niet lekker in je vel… balen! Waar ‘t ‘m in zit?

Iets op het persoonlijke vlak dat je geluk in de weg zit? Of gaat het op je werk niet lekker meer? Hoogste tijd om dit probleem aan te pakken door middel van coaching, en weer gelukkig te worden!

Blijf jezelf! Er zijn al zoveel anderen!

Ontwikkelingscoaching

Deze vorm van coaching is voor iedereen die zich weleens onzeker voelt, die inzichten in het eigen gedrag wil bespreken, die belemmerende gedachten wil onderzoeken of die oude patronen wil herkennen.
Ontwikkelingscoaching helpt je om in te zien waar je tegenaan loopt. Om jouw hulpvraag te bepalen. En helpt je vervolgens om daarmee om te gaan, om te veranderen en om je doelen op dat vlak te realiseren.
Tijdens deze zoektocht waarbij jij het ‘werk’ doet, en ik je begeleid, staan de volgende elementen centraal:
• Hoe ga ik om met tegenslag
• Hoe neem ik regie in eigen hand
• Hoe kan ik mij zekerder voelen
• Hoe kan ik mijn grenzen voelen en aangeven aan een ander

Hoe lang deze vorm van coaching nodig is, hangt af van het onderwerp dat we beetpakken.

Begeleiding bij rouw en verlies

Iedereen krijgt in zijn leven te maken met rouw en verlies. Je denkt hierbij vaak het eerst aan het overlijden van een dierbare, maar er zijn ook veel andere vormen van rouw en verlies. Denk bijvoorbeeld aan een scheiding, het verlies van je baan door ontslag of een ongewenste verandering van functie of misschien het verlies van je gezondheid. Vaak wen je aan de situatie; je moet wel, het leven gaat immers door. Maar dat lukt niet altijd, en dat lukt niet iedereen. Wegstoppen van je pijn of vergeten werkt soms even, maar de realiteit komt daarna keihard weer terug.Soms raak je ook jezelf een beetje kwijt…

Het is belangrijk dat je leert omgaan met het verlies, dat is rouwen. Doe je dat niet, dan kunnen er lichamelijke of psychische klachten ontstaan of problemen in de privé- of werksfeer. Pas als je met het verlies kunt omgaan, als je er afscheid van kunt nemen, kun je verder. Je veerkracht komt terug, je kunt weer naar de toekomst kijken. Rouw doet dus leven.

Loopbaanbegeleiding

Ga jij met tegenzin naar je werk? Word jij erg ongelukkig bij de gedachte om jouw werk nog tot je pensioen te doen? Ben jij één van de mopperkonten op het werk?
Ga dan met mijn hulp op zoek naar werk waar je wel echt blij van wordt!
Tijdens die zoektocht staan de volgende vragen centraal:
• wie ben ik?
• wat kan ik?
• wat wil ik?
Aan de hand van gesprekken en huiswerkopdrachten kijken we samen waar jouw natuurlijke talenten liggen en waar je die het beste in kunt zetten. Dit geeft energie!
Een loopbaantraject duurt gemiddeld 4 maanden. We starten met 6 gesprekken. Daarna heb je helder wat voor functie, soort bedrijf en omgeving het beste bij je past.
Het levert je werk op waar jij blij van wordt! En je komt weer met energie thuis!

Volg je hart! Want dat klopt!